Minőségi cseréptető szigetelést garantálunk!

Cégünk régóta kiváló minőséget képvisel tetőfedés és tetőfelújítás területén. Szaktudásunkkal és megbízhatóságunkkal szeretnénk szolgálni Önt is ezekben a kérdésekben.

Tapasztalt szakembereink pontos szemmel látják be a tető hibáit, sérüléseit - legyen szó régi tetőcserép hiányokról, ciszterna, turbina hibákról vagy elszakadt lemezekról.
Szakszerűen tisztítjuk, javítjuk az omló vakolatú kéményeket, valamint felújítjuk az elhasználódott tetőlemezeket, szigetelőanyagot. Kiváló minőségű anyagokat használunk, hosszú élettartamot biztosítva.
A munkafolyamatok során figyelembe vesszük az Ön elvárásait is az esztétikum, szín és anyag tekintetében. A régi hullámos cserepeket cserép- vagy palafedéllel helyettesítjük.
Fémlemez tetők felújításakor pótoljuk az esetleges töréseket, az ízeket összevarrjuk, szigetelőanyagot tákolunk be. Az összes csatorna- és vízelvezető rendszert átvizsgáljuk állapota szerint.
Ha szeretne, szívesen győzzük meg szaktudásunkkal és megbízhatóságunkkal tetőás általános épületfelújítási munkáink minőségéről. Készséggel válaszolunk kérdéseire is!

Cégünk elkötelezett a minőségi cseréptető szigetelés vállalása, valamint az Ön teljes körű kiszolgálása terén. Szakszerű megoldásainkkal évtizedekre megalapozhatjuk otthona nyugodt használatát.

Tetőtéri szigetelésünk során használt anyagaink között megtalálhatók a legújabb technológiákat alkalmazó szigetelőhabok, szőnyegek és szalagok. Ezekkel akár több centiméterrel is csökkenthető a felette lévő helyiség hővesztesége.
Cseréptetőink védelmére kőzetgyapot szigetelést és szellőzőréteget építünk be. Ennek köszönhetően a nyári hőségben is hűvösebb marad a padlás. A szigetelő takaróval betakarjuk az összes peremet, csatornát.
A munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a részletekre: takarózunk, védjük a vakolat alatti nyílásokat por ellen. Biztonságos védelem a tető alatti helyiségek számára.
Kérjük részletezze igényeit, hogy a lehető legteljesebb körű megoldást tudjuk biztosítani cseréptetője szigeteléséhez! Válaszolunk minden kérdésre és szívesen látunk próbamunkákra is.

Tetőfedés:
Milyen gyakran ajánlott a tető fedése ellenőrizni?
Legalább 5 évente érdemes átnézetni a tetőt, hogy időben észrevegyük a sérüléseket.

Tetőfelújítás:
Milyen alkatrészek felújítása szükséges gyakrabban?
A régi elhasználódott csatornák, ágyazatok, lemezek, vakolatok cseréje javasolt 2-3 évente.

Cseréptető szigetelés:
Mely részeit ajánlott leggyakrabban szigetelni?
Érdemes folyamatosan karbantartani a kémény, ablakpárkány és szellőzőnyílások szigetelését is.

Reméljük, válaszaink hasznosak tudtak lenni. Kérdéseik esetén szívesen állunk rendelkezésükre!
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36205302443
Minőségi cseréptető szigetelés