Tetőfedés cserepeslemezzel Göd

Tetőfedés cserepeslemezzel Göd Budapest

Tetőfedés cserepeslemezzel Budapest

Tetőfedés cserepeslemezzel Göd Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr

Tetőfedés cserepeslemezzel Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr

Egyre többen választják felújítás Göd, illetve új tetőfedés Göd a cserepeslemezzel történő megoldást. Nem véletlen, hiszen egy tartós, esztétikus és pénztárcabarát tetőfedés Göd alternatíva, amely ráadásul gyorsan kivitelezhető.

A cserepeslemez tetőfedés Göd tudni kell, hogy felhasználhatósága igen gazdag – nem csak széles színskálából lehet választani, de mintázatok tekintetében is eltérnek egymástól. Éppen ezért választják sokszor műemlékek felújításánál is, hiszen tökéletesen idomul az épület homlokzatához és környezetéhez. Lehet modern, fiatalos, komoly megjelenésű és történelmi hangulatú – igények szerint alakítható.

Természetesen másodrangú a kinézet, de ha a tetőfedés cserepeslemez Göd kívánja megvalósítani, akkor a szerkezeti tulajdonságokban sem fog csalódni.

Egy jól kivitelezett cserepeslemezes tető Göd tartós, lényegében akár az épület teljes élettartamának végéig is elállhat – 40 – 50 évig. Jól ellenáll a természet erőinek – szélnek, hónak, UV sugárzásnak. Karbantartási igénye ebből kifolyólag igen csekély. Megjelenését tekintve a színe természetesen idővel megfakulhat, de alapvető szerepét továbbra is tökéletesen betölti.

A cserepeslemez Göd fontos tudni, hogy nem éghető, A1 tűzvédelmi osztályba tartozik, emellett pedig tökéletes a vízszigetelő képessége.

A tetőfedés cserepeslemez Göd ráadásul más technológiákhoz viszonyítva igen gyorsan, könnyen kivitelezhető, akár közvetlenül a palatető felújítás Göd is felszerelhető. Ennek legfőbb oka, hogy a hagyományos cserépnek mindössze tizedét teszi ki a súlya (körülbelül 5kg/fm). Ez nem csak a gazdaságos szállítását teszi lehetővé, de dolgozni is könnyebb vele. Alakíthatósága szintén a jó tulajdonságai közé sorolható.

Hátrányaként emlegetik, azonban könnyen orvosolható a cserepestető „zajossága”, valamint a jó hővezető képessége miatt kialakuló nyári magas belső hőmérsékleti problémák. A megoldás a szakszerűen kivitelezett, minőségi szigetelés. Ezzel nem csak minimálisra csökkenthető vagy teljesen megszüntethető az esőcseppek okozta zaj, de a belső hőmérséklet is állandó optimális szinten tartható.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő Csapatunkkal nagy múltú szakmai tapasztalattal precízen, a határidőket pontosan betartva, garanciálisan végezzük el tetője felújítását!

További szolgáltatásunk:
Palatető felújítás Göd , Cserepes és lemezes tetőfedés Göd , Palatetők felújítása Göd , Cserepeslemez tetőfedés Göd, tetőfelújítás Göd, tetőjavítás Göd , Tetőfelújítás cserepeslemezzel Göd , Tetőfedés kerámia cseréppel Göd , Hullámpala tető felújítás Göd , Ereszcsatorna szerelés javítás Göd , Régi tető felújítása Göd

Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36205302443